kuklla
Ca ka toka qe po tundet
Ca ka Serbi qe po shkundet
O bobo thot ca na gjeti
Erdhen shqipet si termeti
Me flamurin Kuq e Zi
Luajne shqipet ne Serbi
Edhe hijen Serbi na ka frik
Thot Shqiptaret na presin n’fyt
Kur ne fush shqipet te zbresin
Pik gjaku serbit mos ti mbesin
Dhe atje ne Serbi
Do valoj flamuri Kuq e Zi
Djemt e Shqipes si Shqiponja Do
na i gezojn zemrat tona.
Forca Shqipri
:)